Moeders van de Wereld

Na het verschijnen van het boek “Ik Zie Jou” ga ik graag met jou mede moeder in gesprek.

In gesprek met de prachtige diversiteit aan moeders. Het verschil dat ons allen een maakt. Ieder kind is uniek, iedere moeder is uniek. Graag ga ik met diverse moeders in gesprek hoe zij kijken aan de hand van de 8 woorden uit het Lemniscaat vanuit hun eigen unieke kijk op zichzelf, hun kind(eren) en op de  ‘wereld’.

Wees nieuwsgierig door te blijven te kijken, voorbij aan dat wat je denkt. Geef aandacht aan dat wat je verlangen is, alles wat je aandacht geeft, groeit, dus geef het je aandacht met de juiste intentie, met dat wat jij wilt bereiken. Blijf ontdekken, blijf je verwonderen en laat je bewonderen.Vul het glas van vertrouwen, kies naast halfleeg of halfvol, voor ‘Mag ik even bijschenken ?’ Geef en ontvang het vertrouwen in de liefde en laat je vervullen met wijsheid door al je ervaringen. Wijsheid voorbij ons denken, waarbij we vanuit werkelijke overgave en niet weten, een duik mogen nemen in de oceaan van liefde, in de vrijheid, de innerlijke vrijheid. 

 

Deze verhalen zullen uitgebracht worden in inspirerende columns en gebundeld worden tot een uniek document en wellicht nieuw boek om nog vele moeders met elkaar te mogen inspireren

Heb jij als moeder jouw unieke verhaal,  jouw mooie visie en wil je samen met mij in gesprek. Stuur heel graag een mailtje naar heleen@ineigenkracht.nl.  Ik neem heel graag contact met je op. Dankbaar mag ik luisteren naar jouw unieke kijk en samen geven we de inspiratie door.