STAP NAAR GELUK

STAP NAAR GELUK

STAP NAAR GELUK

“Geluk is dat wat je doet, wat je zegt en wat je voelt congruent is met elkaar! Hoe trouw ben jij aan jezelf?!”

 

Welkom om met de pure liefde van paarden inzicht te mogen ontvangen vanuit de kern voor jouw stap naar geluk. Paardencoaching is een van de meest directe manieren van coaching. Het leidt in korte tijd naar de essentie van iemands coachvraag. Paarden zijn vanuit hun “zesde zintuig” en authenticiteit een levend liefdevol symbool voor de liefde, power, geluk, inzicht en hetvoorbeeld van eigen kracht!

Vanuit hun kijken “voorbij het oordeel” en zuiverheid geven zij feilloos inzichten en een waardevolle bijdrage aan het bewustwording proces op weg naar authentieke eigen kracht van jezelf!

 

Familie/Organisatie Opstelling met behulp van paarden 

Een familie en /of organisatieopstelling is een methode om snel tot de kern te komen en inzicht te krijgen in de diepere oorzaken van persoonlijke- en professionele ontwikkelingsvraagstukken.

Met een familieopstelling zet je als deelnemer intuïtief plaatsvervangers (representanten) voor jezelf en je familie/vrienden of mensen uit je organisatie, in de ruimte neer. Zo`n intuïtieve familieopstelling geeft de onderlinge relaties en emotionele, energetische krachten weer die te maken kunnen hebben met verstoorde dynamiek in jouw gezin van herkomst, persoonlijke ontwikkeling of in de organisatie waar je werkt.

Paarden hebben een feilloos zesde zintuig voor het lezen van lichaamstaal en wat zich afspeelt in het onderbewuste. Ook zij kunnen spontaan een plek innemen voor iemand of iets die een belangrijke rol heeft wat gezien wil worden en gedrag vertonen voor een essentieel inzicht.

Wat levert jou deze ervaring op?

“Het paard kijkt in mijn ziel!” een veelvuldige feedback die ik terugkrijg van mijn klanten. Thuiskomen bij jezelf, Inspiratie en Inzichten naar de kern van jouw kwaliteiten. En dit allemaal doormiddel van het inzicht van jou zelf en het paard.

De coachsessie vindt plaats in het hier en nu, in de richting van de oplossing. De activiteiten vinden plaats op de grond, naast het paard en niet op het paard. Heleen de Mooij is tevens gecertificeerd als Equine Assisted Coach / Therapie.

STAP NAAR GELUK

EENDAAGSE

Een mooie dag met coaching en systemisch werk met behulp van paarden voor jouw stap naar geluk!

Wanneer
Geïnteresseerd in zo’n mooie dag? Stuur mij een mailtje (heleen@ineigenkracht.nl) en dan plan ik graag samen een datum in.

Tijd
10:00 – 15:00 uur (inloop vanaf 09:30)

Adres
Equivert | Molendijk 30, Zuid Beijerland.

Prijs
€95,- exc. btw

Aanmelden
Meld je nu aan via heleen@ineigenkracht.nl.

STAP NAAR GELUK

VIERDAAGSE

Persoonlijke aandacht voorop, waardevolle inzichten in jouw stappen naar geluk op 4 donderdagen achter elkaar. Paardencoaching, familie- opstellingen, Enneagram, NLP en bovenal mijn intuïtie, liefde, meekijken en intuïtief de juiste methodiek , inzicht, vraag , oefening ingezet mag worden wat op dat moment gevraagd wordt. De combinatie dit te mogen brengen met de paarden en te beleven in de natuur geeft kracht aan de verbinding met onze eigen bron.

Wanneer
Geïnteresseerd in zo’n mooie vierdaagse? Stuur mij een mailtje (heleen@ineigenkracht.nl) en dan plan ik graag samen data in.

Tijd
10:00 – 15:00 uur (inloop vanaf 09:30)

Adres
Equivert | Molendijk 30, Zuid Beijerland.

Prijs
€325,- exc. btw

Aanmelden
Meld je nu aan via heleen@ineigenkracht.nl.

STAP NAAR GELUK

PRIVE SESSIE

Ben je meer geïnteresseerd in een individuele coachsessie of organiseer je een teambuildingsdag voor het bedrijf, ook dat is allemaal mogelijk. Mail je aanvraag naar  heleen@ineigenkracht.nl en dan plan ik graag samen met jou een afspraak op maat in.