Agenda & meer

Agenda & meer

Een moment speciaal voor jou!

Verrijkt met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en mijn ervaringen verspreid ik bevlogen de boodschap: “Je bent zoveel meer dan je denkt.” Ik nodig je heel graag uit om te blijven kijken hoe je je eigen kracht ontdekt en daarmee de bouwstenen voor een mooi leven. Bovenstaande boodschap verspreid ik graag doormiddel van lezingen, trainingen, opstellingen en coaching met paarden.

Daarnaast bied ik door het jaar heen meerdere mooie open dagen/avonden aan. Deze bijeenkomsten organiseer ik voor iedereen die graag wilt groeien in zijn of haar persoonlijke geluk. De groepen zijn klein (max. 12) en de deelnemers dragen met hun diverse achtergronden veel bij aan het succes van de dag/avond. Zie hieronder meer informatie over deze bijeenkomsten en de data.

Ben je meer geïnteresseerd in een individuele coachsessie of organiseer je een teambuildingsdag voor het bedrijf, ook dat is allemaal mogelijk. Mail je aanvraag naar heleen@ineigenkracht.nl en dan plan ik graag samen met jou een afspraak op maat in.

 

Open dagen/avonden