STAP NAAR GELUK

STAP NAAR GELUK

STAP NAAR GELUK

Jouw weg naar Eigen Kracht met Paardenkracht. Anders kijken met de wijsheid van paarden.

Welkom om met de pure liefde van paarden inzicht te mogen ontvangen vanuit de kern voor jouw stap naar geluk. Paarden coaching is een van de meest directe manieren van coaching. Het leidt in korte tijd naar de essentie van iemands coachvraag.

Lichaamstaal Paard & Mens
Heldere communicatie en duidelijkheid over zaken als leiderschap en verdeling van taken is voor paarden van levensbelang. Dit maakt dat zij experts zijn in het lezen van lichaamstaal. Ze zijn zeer gevoelig voor hoe de ander zich gedraagt en wat er in hem of haar omgaat.

Paarden reageren op wat de menselijke lichaamstaal (en het onderbewuste) hen vertelt. Ze doorzien feilloos de verschillen tussen uiterlijk gedrag en onderliggende emoties. Hun reacties geven de coach veel informatie, maken mensen bewust van hun gedrag en motiveren hen tot verandering.

“Geluk is wanneer wat je denkt, wat je voelt en wat je zegt congruent is met elkaar”.

Ben jij werkelijk trouw aan jezelf?
Paarden zijn vanuit hun “zesde zintuig” en authenticiteit een levend liefdevol symbool voor de liefde, power, geluk, inzicht en het voorbeeld van eigen kracht ! Vanuit hun kijken “voorbij het oordeel” en zuiverheid geven zij feilloos inzichten en een waardevolle bijdrage aan het bewustwording proces op weg naar authentieke eigen kracht van jezelf !

Indien interesse zal er ook systemisch worden gewerkt met de bijzondere vorm “opstellingen” met behulp van paarden voor een indrukwekkend en feilloos inzicht.

De coachsessie vindt plaats in het hier en nu, in de richting van de oplossing. De activiteiten vinden plaats op de grond, naast het paard en niet op het paard. Heleen de Mooij is tevens gecertificeerd als Equine Assisted Coach / Therapie.

Wat levert jou deze middag op?
“Het paard kijkt in mijn ziel!” een veelvuldige feedback die ik terugkrijg van mijn klanten. Thuiskomen bij jezelf, Inspiratie en Inzichten naar de kern van jouw kwaliteiten. En dit allemaal doormiddel van het inzicht van jou zelf en het paard.

Wanneer
Donderdag 18 oktober 2018
Donderdag 22 november 2018
Donderdag 17 januari 2019
Donderdag 21 februari 2019
Donderdag 21 maart 2019
Donderdag 18 april 2019
Donderdag 16 mei 2019
Donderdag 20 juni 2019
Donderdag 19 september 2019
Donderdag 17 oktober 2019
Donderdag 21 november 2019

 Tijd
13:00 – 17:00 uur (inloop vanaf 12:30)

 Adres
Equivert | Molendijk 30, Zuid Beijerland.

Prijs
€40,- exc. btw

Aanmelden
Meld je nu aan via heleen@ineigenkracht.nl.