RONDOM JIJ

RONDOM JIJ

RONDOM JIJ

Unieke liefdevolle bijeenkomsten waar aandacht, erkenning, herkenning centraal staat.

In Eigen Kracht biedt vanaf nu: “Rondom JIJ” een avond genieten en opladen met werkelijk aandacht voor jou! Bij Rondom JIJ staat liefde, delen, verbinden, erkenning, herkenning en groei centraal. Ieder woord telt omdat JIJ het waard bent.

Elke avond met een andere bijzondere invulling
In deze inspirerende bijeenkomsten waarbij de interactie centraal staat wordt aangeboden waar op die avond vraag of behoefte naar is. Een persoonlijk verhaal, gedicht, inzichtsoefeningen vanuit een methodiek, inspirerende film of het aanbieden van een opstelling of andere mooie inspirerende invulling die wellicht jij meeneemt. Een avond waar je welkom bent en jouw verhaal centraal staat. Ieder gevoel en woord mag er zijn. VIP aandacht. Met juiste Verwondering en Inzicht naar Persoonlijke kracht.

Wat is mijn, jouw, zijn plek?
Waar gewenst zal er ook systemisch worden gewerkt door middel van het bieden van een familieopstelling.
Dit is een methode om snel tot de kern te komen en inzicht te krijgen. Deze vorm inzetten geeft een bijzondere bijdrage aan jouw innerlijke rust en groei. Wat is nu mijn plek in ons familiesysteem?! Als systemisch coach geef ik ook waardevolle inzichten mee voor jouw persoonlijk proces om weer werkelijk jouw eigen plek te kunnen innemen waar eigen kracht en liefde centraal staat.

Wat levert jou deze avond op?
Inspiratie, Rust, Energie, Inzicht, Humor, (H)erkenning, Verbinding , Visie op jezelf en anderen, Handvatten en bovenal Eigen Liefde en Kracht. En dit allemaal in een fijne, gezellige, liefdevolle en veilige omgeving.

Waar & Wanneer
Ben welkom vanaf 19:00 uur, start 19:30 uur.

Dinsdag 9 oktober 2018
Dinsdag 11 december 2018
Dinsdag 12 februari 2019
Dinsdag 9 april 2019
Dinsdag 11 juni 2019
Dinsdag 8 oktober 2019
Dinsdag 10 december 2019

Adres
Meeuwensingel 101, Capelle a/d IJssel.

Bijdrage
De bijdrage is de waarde die jij eraan wilt geven, vooral de verrijking van jouw eigen waarde staat voorop op deze laagdrempelige bijeenkomst.

Aanmelden
Meld je nu aan via heleen@ineigenkracht.nl.